ΕΠΙΤΥΧΙΑ LOWER ADVANCED PROFICIENCY

 

 

Θέλεις να περάσεις το πτυχίο
TOEIC, Cambridge, Michigan;
Ανακάλυψε τα λάθη των χιλιάδων αποτυχόντων 
στο LOWER ECCE FCE ΚΠΓ ESB TOEIC EDEXCEL

Ερωτήσεις & Απαντήσεις Εγγυημένης Ικανοποίησης

Ερώτηση: Τι θα κάνω αν το βιβλίο που παραγγείλω δεν με βοηθήσει (εμένα, τα παιδιά μου ή τους μαθητές μου) να περάσω τις εξετάσεις LOWER;

Απάντηση: Η Ικανοποίησή σου είναι ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ! Βάσει του Νόμου περί παραγγελιών εξ' αποστάσεως Αν το παρόν βιβλίο δε σε βοηθήσει αποτελεσματικά να περάσεις τις εξετάσεις LOWER, μπορείς να το επιστρέψεις μέσα σε 12 μήνες για την πλήρη επιστροφή των χρημάτων σου. Και τις θερμές μας ευχαριστίες που το δοκίμασες.

Ερώτηση: Γιατί 12 μήνες εγγύηση; Ξέρω ότι ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει την παραγγελία του σε 15 μέρες το αργότερο.

Απάντηση: Δίνουμε στον καταναλωτή αυτή την πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα εγγύηση ικανοποίησης, διότι πιστεύουμε ότι μόνο έτσι θα επιβιώσουμε στην αγορά. Αναλαμβάνουμε αποκλειστικά το ρίσκο της επιστροφής των χρημάτων αν κάποιος πελάτης μας δεν μείνει ευχαριστημένος.

Ερώτηση: Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της Success Club Editions;

Απάντηση: Η Success Club Editions είναι ιδιοκτησία του Γιώργου Δροσουλάκη. Είναι μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου και στεγάζεται στην Οδό Βουρβάχων 5, 712 02 Ηράκλειο. Το Α.Φ.Μ. της επιχείρησης είναι 044733475 και υπάγεται στην Α' Δ.Ο.Υ. Ηρακλείου Κρήτης.

Ερώτηση: Χρειάζεται να στείλω χρήματα πριν λάβω το βιβλίο;

Απάντηση: Όχι! Η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή. Θα δώσετε τα χρήματα στον κούριερ μόλις λάβετε το πακέτο της παραγγελίας σας.

Ερώτηση: Πώς μπορώ να παραγγείλω το βιβλίο;

Απάντηση: Τηλεφωνείστε στο 281-0342019 και συμπληρώστε την φόρμα παραγγελίας ΕΔΩ